Velkommen til Karlslunde Badmintons online bookingsystem.

Systemet vil i fremtiden forenkle tilmeldingerne fra alle spillerne, klubbens medlemsregistrering vil altid være ajourført i kraft af alle spillerprofilerne og ikke mindst, kan relevant information hurtigt udsendes til alle medlemmerne.

Dog kræves det at alle spillere skal registreres i systemet!
Hvis du ønsker medlemskab af klubben, bedes du oprette en profil - se vejledning.

Klik på Holdtilmelding øverst på siden - her findes oplysninger om klubbens tilbud mht. de forskellige holdtræninger.

Diverse vejledninger til profiloprettelse, banebooking og holdtilmelding bør læses inden tilmelding og findes i topmenuen øverst på siden.