Velkommen til Karlslunde IF Badmintons nye hjemmeside.

Hjemmesiden giver enkel tilmelding til hold og banebooking,

og sikre at klubbens medlems registrering altid vil være ajourført i kraft af spillerprofilerne.

Herfra kan relevant information hurtigt udsendes til alle medlemmerne.

Dog kræves det at alle spillere er registreret i systemet!

I KIF Badminton

kan du booke en ugentlig bane for hele sæsonen. Vi råder over baner i Karlslunde hallernes Hal 2 og 3, samt i Karlslunde Skoles Boldsal.

Desuden kan man tilmelde sig fælles træninger / Hold. Vi har følgende voksen hold: Motionist, Veteran-40+, Seniorer og 60+.

Følgende ungdomshold; Begynder/let øvet - Let øvet/øvet - Øvede/turneringsspillere -  samt Forældre/barn.

Sæsonen starter den 15 august og slutter den 31 maj.

Hvis du ønsker medlemskab af klubben, bedes du oprette en medlems profil - se vejledning.

Klik på Hold & Info øverst på siden - her findes oplysninger om klubbens tilbud mht. de forskellige holdtræninger. Bruger du telefon/tablet finder du HOLD & INFO i rullemenuen

Diverse vejledninger til profiloprettelse, banebooking og holdtilmelding bør læses inden tilmelding og findes i menuen Hold & Info øverst på siden. Bruger du telefon/tablet finder du HOLD & INFO i rullemenuen

Nyheder: Nederst på siden ses Facebook opslag om kommende turneringskampe, resultater m.v.

Hjemmesidens egne nyhedsopslag omhandler kun generel information til medlemmerne.

Hold i dag